milan_jovanovic_fud_repJovanoviću nije važna pozicija u timu

 

Fudbaler Liverpula Milan Jovanović rekao je u ponedeljak da mu nije važno na kojoj će poziciji igrati sve dok je u timu Roja Hodžsona.

Napadač reprezentatacije Srbije debitovao je za Liverpul u subotu na utakmici protiv Kajzerslauterna i umesto u napadu igrao je više na levoj strani terena. Međutim, Jovanović je rekao da mu to ne smeta, pošto želi da bude u timu.

Povezana vest:  Lalatović: Drago mi je što će Zvezda osvojiti titulu

-Nije važno na kojoj poziciji ću igrati. To je pitanje za trenera. Naravno, imam svoje mišljenje, ali neće mi biti problem ako opet budem igrao levo krilo – rekao je Jovanović britanskim medijima.

Jovanović je dodao da je u ekipi dobra atmosfera i da mu svi u klubu pomažu da se privikne na novu sredinu.

Povezana vest:  Đenovi samo bod protiv Atalante

-Moram da osetim tim. Ali, neće biti lako pošto nemamo mnogo vremena. U ekipi i klubu je dobra atmosfera. Zahvalan sam svima što su učinili da se osećam dobrodošlo. Trener, igrači i svi ostali su sjajni – rekao je 29-godišnji fudbaler.

-Biću spremniji posle treninga i verujem da ću moći da pomognem timu. Nikada nisam sumnjao u svoje sposobnosti – dodao je on.

Povezana vest:  Di Mateo: Izbor igrača nije razlog poraza od Liverpula

Jovanović je početkom jula potpisao za Liverpul, posle četiri godine u Standardu iz Liježa. Igrao je još za Lokomotivu iz Moskve, Šahtjor i novosadsku Vojvodinu. Za reprezentaciju Srbije debitovao je u junu 2007. godine i od tada je odigrao 29 utakmica i postigao 10 golova.