vladan_lukic_cz_2Lukić otvorio „šop“ u Banjaluci

 

„Red star šop“ u Banjaluci otvorio je prvi čovek Crvene zvezde kluba Vladan Lukić, koji nije krio zadovoljstvo zbog ovog uspešno okončanog posla i otvaranja novog mesta za okupljanje Zvezdaša, kojih u Republici Srpskoj ima mnogo.

– Otvaranje Zvezdine prodavnice u Banjaluci jedna je od najlepših stvari koju činim kao predsednik Crvene zvezde. Danas smo našem narodu u Republici Srpskoj, koji skoro u potpunosti navija za Crvenu zvezdu, podarili kutak u kome će moći da nabave navijačke rekvizite ali i da se okupljaju, da se učlanjuju u klub, da kupuju pretplatne i sezonske karte. Danas smo otvorili mesto sa koga ćete polaziti da bodrite svoju Zvezdu na mnogim teškim utakmicama koje nas očekuju.

Povezana vest:  Branislav Ivanović strelac u remiju Čelsija sa VBA

Vladan Lukić kao i njegovi saradnici zna da je Republika Srpska cela crveno bela.

– Crvena zvezda je u Republici Srpskoj među svojima. Znamo koliko vam značimo, znamo koliko nas volite i znamo da smo za vas više od sportskog kluba. Crvena zvezda je vaša veza sa Srbijom i zato je naša obaveza da budemo sa vama. Danas otvaramo naš kutak u Banjaluci a sa ponosom mogu da najavim da će se od avgusta utakmice Crvene zvezde direktno prenositi u Republici Srpskoj i čitavoj Bosni i Hercegovini. Obećavam da će naš tim prvom prilikom posetiti Banjaluku i da ćemo odigrati prijateljsku utakmicu.

Povezana vest:  Egipatska liga se nastavlja, ali bez navijača

Najavljena je i vrlo realna mogućnost TV prenosa za Republiku Srpsku i ostale krajeve Balkana odnosno bivše Jugoslavije, u kojima ima mnogo Zvezdinih navijača.

– Mi smo u Crvenoj zvezdi posvećeni razvoju i izgradnji moćnog evropskog kluba u svakom smislu – od igračkog sastava do organizacije i marketinga. Jedan od stepenika na tom putu je povratak Crvene zvezde, najvećeg sportskog brenda bivše Jugoslavije, u region. Crvena zvezda će već za mesec dana biti jedini klub sa ovih prostora čije će se utakmice direktno prenositi ne samo u Srbiji već i ovde u Republici Srpskoj, kao i u Makedoniji, Crnoj Gori, Hrvatskoj i Sloveniji. Verujem da ćemo do kraja godine otvoriti naše radnje u Podgorici, Skoplju i Ljubljani. Banjaluka je prvi korak na tom putu i zato vam hvala što ste danas sa nama – rekao je predsednik Crvene zvezde, Vladan Lukić.

Povezana vest:  Oland: Opasnost od napada postoji na Evropskom prvenstvu u fudbalu