Trener fudbalera Partizana Miroslav Djukić rekao je da je grupa Lige Evropa u kojoj je njegov tim ujednačena i da postoji šansa za prolazak u narednu fazu.

-Mislim da je grupa ujednačena i da svaka ekipa ima šanse da se plasira i prodje dalje – rekao je Djukić posle žreba.

Partizan će igrati u Grupi B Lige Evropa sa ukrajinskim Dinamom, švajcarskim Jang Bojsom i albanskim Skenderbegom.

Generalni direktor Miloš Vazura zadovoljan je žrebom i istakao da je cilj plasman u sledeću fazu takmičenja.

-Možemo da budemo zadovoljni, imamo šanse i možemo da igramo sa svima. Navijači Partizana mogu da očekuju mnogo od ove evropske jeseni. Proleće je naš cilj i ići ćemo ka tome – kazao je Vazura za TV stanicu Arena.

Povezana vest:  Navijač Stouka u pritvoru

On je najavio dolazak još dva igrača do kraja prelaznog roka. Kako je rekao, blizu dolaska je levi bek Grashopersa Nemanja Antonov.

Fudbaler crno-belih Marko Janković rekao je da poštuje sve rivale iz grupe.

-Priželjkivao sam neku od top evropskih ekipa, a dobili smo tri otprilike jednaka tima. Svi su za veliko poštovanje i na nama je da se što bolje spremimo – rekao je Marko Janković posle žreba.

Povezana vest:  Arsenal i Junajted prošli dalje u FA kupu

Janković je naveo da će crno-beli želeti da se nadigravaju sa svima i da će tražiti pobede.

-Samim ulaskom u grupu smo se rasteretili i nadam se da možemo da pokažemo pun potencijal i ponovimo nešto slično kao pretprošle godine kada su minuti nedostajali za prolazak – kazao je Janković.

Njegov saigrač Bojan Ostojić zadovoljan je žrebom.

Povezana vest:  Samba prešao u Anži

-Mislim da je žreb dobar i da možemo da se nosimo sa sve tri ekipe ako budemo koncentrisani. Ako budemo imali pristup kao u Madjarskoj i udjemo sa pravim stavom, nemamo čega da se plašimo – rekao je Ostojić.

Milan Radin je ocenio da Partizan ima „realne šanse“ da prodje grupu.

-Žreb je povoljan i u grupi smo sa ekipama sa kojima možemo da se nadmećemo. Mislim da imamo realne šanse da prodjemo u sledeću fazu takmičenja – rekao je Radin.