slavko_perovicPerović: Delije tajni adut

 

U utorak 27. jula krenula je prodaja ulaznica za prvi duel trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Crvene zvezde i slovačkog Slovana (29. jul, 20:30). Kako navijači, tako i naši prvotimci jedva čekaju da izađu na svoj teren i da uz veliku podršku sa tribina otvorene novu sezonu.

– Iskreno se nadamo da će biti pun stadion, jer uvek kada nam je pomoć najviše trebala, navijači su bili uz nas. Polažemo velike nade u navijače, jer su oni uvek bili naš tajni adut u evropskim utakmicama. Slovan u svojoj zemlji nema priliku da igra pre velikim brojem ljudi, tako da očekujem da će imati priliku da osete „vatreni“ doček – kaže Slavko Perović.

Povezana vest:  Anćeloti: Izvući ćemo najbolje iz Bejla i Ronalda

Letnje pripreme u Sloveniji su dugo trajale, a naši fudbaleri su odigrali dosta prijateljskih utakmica, gde su iz meča u meč dizali formu.

– Ove pripreme u Sloveniji su bile jedne od, ako ne i najteže u mojoj dosadašnjoj karijeri. Mislim da smo spremni, ali u to ćemo imati priliku da se uverimo u četvrtak. U test mečevima smo pokazali da imamo veliku želju i pravu ekipu, ali na nama je to da pokažemo protiv Slovana – rekao je Perović.

Povezana vest:  Klop zadovoljan igrom svoje ekipe

Bitne evropske utakmice nose sa sobom i određenu dozu treme i nervoze, ipak, naši igrači sa tim nemaju problema.

– Ne želimo da potcenjujemo Slovan, ali ne bi trebali da igramo u Zvezdi da imamo razloga da se njih bojimo. Kao i uvek, gledamo sebe i borimo se protiv očekivanog pozitivnog pritiska koji se nameće pred ovako bitne utakmice. Verujem da ćemo to iskoristiti da u meč uđemo što motivisaniji, što sigurno neće izostati, jer znamo koliko Zvezdi znači Evropa – objasnio je popularni Perke.

Povezana vest:  ENGLESKA LIGA, Rezultati 17. kola Premijer lige i tabela

Igrači Crvene zvezde će novu sezonu početi sa generalnim sponzorom Gazpromom na grudima, a Hjundaiem na rukavu.

– Nisam imao prilike do sada da vozim Hjundai, ali nadam se da sada hoću. Uprava je pokazala kako radi i vodi klub, što je još jedan dobar posao u nizu – završio je naš napadač.