Trener Vardara Čedomir Janevski izjavio je večeras da će skopski tim pokušati da protiv ruskog Zenita dođe do povoljnog rezultata i da nema šta da izgubi, već može samo da dobije.

„Zenit je svakako favorit. Analizirali smo njihovu igru i mogu da kažem da smo radili naporno sa ciljem da odigramo još jedan dobar meč pred našom publikom, posebno pred ‘komitima'“, rekao je Janevski na konferenciji za novinare.

Povezana vest:  Viljaš Boaš ne sumnja u Toresov talenat

Prema oceni Janevskog, Zenit je tim koji ima fantastične pojedince koji u svakom trenutku mogu da se probude i da zato njegovi igrači moraju biti oprezni.

„Formaciju nećemo menjati, to bi bilo stvarno teško zato što nisam radio sa timom u pripremnom periodu“, rekao je Janevski, koji je tim makedonskog šampiona preuzeo pred plej-of kvalifikacija za Ligu Evropa.

Povezana vest:  Prandeli menja Mihajlovića u Milanu?

Kapiten skopskog tima Boban Grnčarov se složio da Vardar nema šta da izgubi u utakmici protiv kluba koji je 2008. godine osvojio Ligu Evrope, da će biti teško, ali je naveo da će njegov tim igrati ofanzivno i da očekuje podršku publike.

„Iako smo svesni protiv kakvog protivnika igramo, smatram da sa pobedama u prva dva kola možemo da razmišljamo i o plasmanu u sledeću fazu“, rekao je Grnčarov.

Povezana vest:  Nikolić: Borba za titulu će biti duga

Meč prvog kola Grupe L Lige Evrope između Vardara i Zenita igra se sutra od 21.05 na Areni „Filip Drugi“ u Skoplju.