Fudbaleri Čukaričkog, Vojvodine, Javora i Mladosti iz Lučana plasirali su se danas u osminu finala Kupa Srbije, dok su od superligaša eliminisani Voždovac, Bačka, Radnik i Zemun.

Čukarički je na gostovanju u Jagodini slavio s 3:0 i tako eliminisao srpskog drugoligaša. Golove za ekipu sa Banovog brda postigli su Petar Mićin u 14. i 28. minutu, dok je konačan rezultat postavio Nemanja Milojević u 72.

Povezana vest:  Kup: IMT iznenadio Radnički iz Niša, Čukarički eliminisan

Drugoplasirana ekipa u Super ligi Srbije, novosadska Vojvodina, na gostovanju u Pančevu protiv Dinama slavila je sa 2:1. „Lale“ su povele u 16. minutu autogolom Milana Nedučića, da bi domaćin izjednačio preko Jovanića u 39. minutu. Pobedu Novosađanima doneo je Stefan Cebara u 68. minutu.

Javor je u Ivanjici sa 2:0 pobedio beogradski Sinđelić, dok je Mladost iz Lučana na Novom Beogradu slavila sa 1:0 protiv Radničkog.

Povezana vest:  U Južnoj Koreji još 46 optuženih za korupciju

Fudbaleri Voždovca, najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg toka Super lige Srbije, eliminisani su danas od Budućnosti iz Dobanovca nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca.

Nakon regularnog dela utakmice rezultat je bio 3:3, da bi Dinamo na penale slavio sa 4:2.

Mačva je takođe nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca (4:2) eliminisala Bačku, dok je Radnički iz Pirota sa 6:5 na penala eliminisao Novi Pazar (1:1).

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Robinjo: Teško je igrati protiv timova koji se samo brane

Inđija je na penale eliminisala Radnik iz Surdulice (0:0) sa 5:4, dok je u duelu superligaša Rad sa 6:5 na penale pobedio Zemun u duelu bez golova.