Fudbaleri Partizana i Napretka odigrali su večeras nerešeno 1:1 u utakmici šestog, zaostalog kola Super lige Srbije.

Napredak je poveo u 43. minutu golom Envera Alivodića, a izjednačenje i bod Partizanu doneo je Everton u 96. minutu.

Crno-beli su, posle drugog remija od počerka šampionata, treći na tabeli sa 20 bodova, dok je Napredak na 12. mestu sa devet bodova manje.

Povezana vest:  Nikolić abolirao Dragana Džajića

Izabranici Miroslava Đukića su tokom cele utakmice napadali, imali su loptu u svom posedu, ali nisu uspeli da pogode mrežu gostujuće ekipe. Imali su i veliku prednost na terenu, pošto je Nikola Boranijašević u 28. minutu dobio dva žuta, odnosno crveni karton, ali ni to nije mnogo pomoglo Partizanu.

Kruševačka ekipa je povela u 43. minutu posle dobrog kontranapada, kada je Alivodić izašao sam ispred Vladimira Stojkovića i savladao ga.

Povezana vest:  FS Rusije najavljuje tužbu protiv Advokata

Napredak je tu prednost čuvao sve do samog finiša utakmice, odnosno delile su ga sekunde od toga da iz Humske odnese sva tri boda. Partizan je u poslednjih nekoliko minuta opsedao gol Napretka, u šesnaesterac je došao i golman Stojković i na kraju su crno-beli uspeli da pogode mrežu i izbegnu poraz.

Everton je bio strelac posle kornera i velike gužve u kaznenom prostoru.

Povezana vest:  PARTIZAN U LŠ, Najverniji dočekali igrače Partizana na beogradskom aerodromu

Pored lošeg rezultata navijače Partizana je večeras zabrinula i povreda Zorana Tošića, koji je u 50. minutu morao da napusti teren.

Partizan u narednom kolu gostuje Radu, dok Napredak dočekuje Mačvu.