Fudbaleri Lacija pobedili su danas na svom terenu ekipu Sasuola sa ubedljivih 6:1 u utakmici sedmog kola italijanske Serije A.

Lacio je, posle pete pobede od početka šampionata, na četvrtom mestu na tabeli sa 16 bodova, dok je Sasuolo pao na 17. poziciju sa samo četiri osvojena boda.

Sasuolo je poveo na današnjem meču, golom Domenika Berardija u 27. minutu, ali je nakon toga usledio preokret i ubedljiva pobeda Lacija.

Povezana vest:  Venger pregovara sa Arsenalom o nastavku saradnje

Domaća ekipa je u finišu prvog poluvremena, u 46. minutu, izjednačila preko Luisa Aberta, da bi strelaci u nastvku bili Stefan de Vrij u 56. minutu, Alberto minut kasnije, Marko Parolo u 64. i 70. i Ćiro Imobile u 81. minutu iz penala.

Fudbaleri Intera su u gostima slavili protiv Beneventa sa 2:1.

Oba pogotka za Inter postigao je Marcelo Brozović u 19. i 22. minutu, dok je strelac za Benevento bio Marko D’Alesandro u 42. minutu.

Inter je trenutno drugi na tabeli sa 19 bodova, odnosno ima dva boda manje od prvoplasiranog Napolija, dok je Benevento i dalje poslednji bez ijednog osvojenog boda.

Povezana vest:  Galatasaraj zainteresovan za fudbalera Reala Gutija

Fudbaleri Torina i Verone odigrali su nerešeno 2:2.

Posle prvih 45 minuta Torino je golovima Jaga Falkea i M’Baje Nianga imao prednost od 2:0 i tu prednost je čuvao sve do 89. minuta. U tom 89. minutu Alesio Ćećri je smanjio na 2:1, a samo tri minuta kasnije bod Veroni doneo je Djampaolo Pacini iz jedanaesterca.

Povezana vest:  Portsmut se plasirao u polufinale FA Kupa

Torino je na sedmom mestu sa 12 bodova, a Verona na 18. poziciji sa tri.

Fudbaleri Kjeva su na domaćem terenu bili bolji od Fiorentine sa 2:1, dok su SPAL i Krotone odigrali nerešeno 1:1.

Napoli je ranije danas slavio protiv Kaljarija sa 3:0.

Danas su na programu još dve utakmice sedmog kola Serije A, a sastaju se Milan – Roma i Atalanta – Juventus.