cristiano_ronaldoRonaldo želi da nasledi Raulovu sedmicu

 

Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo priznao je da bi voleo da ponese dres sa brojem sedam, koji je nosio njegov doskorašnji saigrač Raul, koji je početkom nedelje prešao u Šalke. Dres sa tim brojem portugalski fudbaler nosio je i u bivšem klubu Mančester junajtedu.

-Voleo bih da dobijem sedmicu i uveren sam da bi Raul bio zadovoljan zbog toga, zbog toga što zna ko sam i kako razmišljam. On je uvek bio jedan od ključnih igrača kluba. Raul je veliki profesionalac i znam da će uvek igrati na vrhunskom nivou – rekao je Ronaldo.

Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA, Inter ponovo bolji od Čelsija

Nakon prvog treninga pred početak sezone, održanom u Los Anđelesu on nije štedeo pohvale na račun novog trenera Žozea Murinja.

-Murinjovi treninzi su spektakularni i visokog intenziteta. Srećni smo što ga imamo u klubu. Igrači ne osećaju umor posle napornog treniranja, zato što su veoma motivisani – rekao je Ronaldo. Murinjo je pobednik. Real Madrid ima dosta napadača, tako da će to veoma ofanzivan tim u nastupajućoj sezoni. Prioritet nam je trenutno da se vratimo u formu što pre – dodao je portugalski fudbaler i dodao da ga ne brine Barselona i da je siguran da je njegova ekipa mnogo bolja ove godine.

Povezana vest:  JELEN SUPERLIGA SRBIJE, Rezultati današnjih utakmica 13. kola Super lige

-Ako bi zaista verovao da ne možemo pobediti Barsu, ne bih ni bio ovde – kaže Ronaldo.