Trener fudbalera Atletiko Madrid Dijego Simeone rekao je danas da je Lionel Mesi dokazao da je najbolji na svetu kada je postigao het-trik za Argentinu na utakmici protiv Ekvadora u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

„Mesi je ono što svi Argentinci žele i traže. Gledam sam celu utakmicu i on je odgovorio svima onima koji nisu verovali u njega, dokazao je da je najbolji na svetu“, rekao je argentinski trener na konferenciji za novinare pred utakmicu.

Povezana vest:  Đukić: Najbitnije je bilo vratiti se pobedama

Fudbaleri Atletika dočekaće sutra Barselonu u osmom kolu Primere. Atletiko nije upisao niti jednu pobedu protiv Barselone u Primeri od kako je Dijego Simeone seo na klupu tog kluba u decembru 2011.

Simeone je kazao da ima svoje mišljenje o političkim stvarima, ali da je on ipak samo trener.

„Politički aspekt ove igre? Diskutovaću o pitanjima koja su više politička od sportskih, imam svoja mišljenje, ali zadržaću ga za sebe. Ponavljam, ja sam samo trener“, kazao je on.

Povezana vest:  Borusija Dortmund dobila derbi u Leverkuzenu

Utakmica izmedju Atletiko Madrida i Barselone igra se sutra od 20.45. Barselona je trenutno prva na tabeli sa šest bodova više od Atletiko Madrida koji je na šestom mestu.