Fudbalski klub Crvena zvezda apelovao je danas na svoje navijače da na predstojećoj utakmici protiv Arsenala u Ligi Evropa sportski bodre crveno-bele i da se ponašaju u skladu sa zakonom i propisima.

Zvezda podseća da je interesovanje za meč protiv Arsenala, koji je na programu u četvrtak, ogromno i da će tribine stadiona „Rajko Mitić“ u Beogradu biti ispunjene do poslednjeg mesta.

Povezana vest:  Sao Paolo: Ideja da će Kaka doći je nerealna

„Zbog toga apelujemo na sve navijače da na utakmicu doću minimum sat i po vremena ranije, jer u suprotnom klub ne može da garantuje pravovremeni ulazak na stadion. Biće sprovedena rigorozna kontrola na svim ulazima, odnosno prilazima stadionu i ulazak će sigurno biti usporen. Ukoliko na utakmicu ne dođete ranije, može se vrlo lako dogoditi da ne uđete pre početka samog meča ili da ne zateknete svoje sedište slobodno“, navodi se u saopštenju Zvezde.

Povezana vest:  Sanino novi trener Kjeva

Klub je istakao da svi koji dolaze na utakmicu sa decom moraju imati ulaznice i za decu.

„S obzirom na to da se radi o utakmici visokog rizika i da će tribine biti krcate, klub ne može da garantuje bezbednost ukoliko deca budu delila sedište s roditeljima. Takođe, apelujemo na sve posetioce da ne stoje na stepeništu jer će klub u tom slučaju snositi sankcije od strane Uefe“, dodaje se.

Povezana vest:  Đukić: Najvažnije je da smo prošli u četvrtfinale Kupa

„Apelujemo na sve navijače da sportski bodre Crvenu zvezdu, u skladu sa zakonom i propisima“, zaključuje se u saopštenju.

Utakmica trećeg kola Lige Evropa između Crvene zvezde i Arsenala igra se u četvrtak od 19.00.