Trener fudbalera Partizana Miroslav Djukić izrazio je zadovoljstvo današnjim trijumfom njegove ekipe nad Zemunom i ocenio da su crno-beli u prvom poluvremenu morali da reše utakmicu.

-Odigrali smo vrhunsko prvo poluvreme, kada smo trebali da zatvorimo meč i vodimo sa 3:0… Na kraju smo primili taj gol i ušli u ‘ludilo’. Drugo poluvreme je bilo rastrzano, jer je teren je težak, nije mogla pas igra da se igra. Žao mi je što jedno od najboljih naših igara u prvom poluvremenu nismo iskoristili, da imamo dva, tri gola razlike… – rekao je Djukić za televiziju Arena sport posle utakmice.

Povezana vest:  Bielsa ostaje na klupi čileanske reprezentacije

Fudbaleri Partizana pobedili su danas u gostima Zemun sa 3:1 u zaostaloj utakmici devetog kola Super lige Srbije.

Trener Zemuna Milan Milovanović žali što njegova ekipa do kraja utakmice nije uspela da parira crno-belima.

-Partizan je u prvom poluvremenu imao više od igre, ali nisu bili nešto opasni po naš gol. Igrali su onako kako smo pretpostavili sa dosta kratkih i duplih pasova. Mi smo se malo povukli, prepustili inicijativu, ali nismo bili opasni sve do zadnjeg momenta prvog dela. Tek u finišu smo počeli da se otvaramo. Primili smo gol iz prekida, što mi je nepojmljivo, jer imamo četvoricu igrača od po dva metra – rekao je Milanović.

Povezana vest:  Skolari: Poraz od Engleske je dobar znak Selektor fudbalske reprezentacije Brazila Luis Felipe Sk

-U drugom delu smo igrali 40 minuta onako kako sam priželjkivao. Ne samo da smo dobro zatvorili njihov napad, nego smo imali i dobar protok lopte. Na kraju su rešili utakmicu u dva minuta. Zalaganje igrača je bilo odlično i čestitam im na tome. Na nama je da preguramo još (Crvenu) Zvezdu, pa da vidimo da hvatamo priključak sa ekipama koje su našeg kvaliteta – dodao je on.

Povezana vest:  Tumbaković: Škuletić ostaje u Partizanu

Partizan je drugi na tabeli Super lige sa 33 boda, dok je Zemun 12. sa 14.