Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić rekao je da crno-beli nisu uspeli da „probiju“ odbranu Mačve u prvom poluvremenu današnjeg meča i istakao da nije lako igrati protiv organizovanih ekipa.

„Prvo poluvreme smo proveli u dodavanju lopte bez prave šanse, bez pravog upadanja po bokovima. Mačva je organizovana ekipa koja se dobro zatvarala kroz sredinu i nije bilo prostora za prolazak. Kad smo u drugom poluvremenu počeli da ulazimo više po bokovima stvorili smo šanse i dali golove“, rekao je Đukić za Arenu sport posle utakmice.

Povezana vest:  PRVA LIGA SRBIJE, BASK ponovo na čelu tabele

Fudbaleri Partizana pobedili su danas u Šapcu ekipu Mačve sa 3:1 u utakmici 16. kola Super lige Srbije.

Mačva je povela u 37. minutu golom Mladena Lazarevića, ali su crno-beli u drugom poluvremenu preokrenuli rezultat. Izjednačio je Leandre Tavamba u 54, na 2:1 je povisio Saša Ilić golom iz jedanaesterca u 86. minutu, a pobedu Partizana potvrdio je Đorđe Jovanović u 89. minutu.

Povezana vest:  Prosinečki – Dobro za prvi meč

„Mi potcenjujemo našu ligu, u njoj nije lako igrati protiv organizovanih ekipa“, rekao je Đukić novinarima u Šapcu.

Trener Partizana se potom osvrnuo i na meč protiv Jang Bojsa koji očekuje crno-bele u Ligi Evropa.

„Jang Bojs će doći po pobedu, jer mu samo to odgovora, što će nama otvoriti više prostora za kontranapade“, rekao je Đukić i dodao da je, kad se igra sreda-nedelja, jako teško naći ispiraciju za nove ideje u mečevima.

Povezana vest:  Važne pobede Lila, Sošoa i Tuluza

Partizan je drugi na tabeli Super lige sa 39 bodova, odnosno ima bod manje od prvoplasirane Crvene zvezde koja kasnije danas igra u Nišu protiv Radničkog.

Crno-beli u narednom kolu domaćeg šampionata gostuju Javoru.