anderson_manchester_junajtedIgrač Mančester Junajteda Anderson spašen iz zapaljenog auta

 

Samo nekoliko trenutaka pre eksplozije zapaljenog automobila spasioci su na sigurno izvukli veznog igrača Mančester Junajteda, Andersona, nakon nesreće koju je doživeo u Portugalu, javlja Skaj Njus.

Dvadesetdvogodišnjak, pravog imena Anderson Luis di Abreu Oliveira, je nakon što je noć proveo u noćnom klubu Sardinja Biba autom u kojem su bile još dve osobe sleteo je sa puta na seoskom putu u blizini Brage, nakon čega je udario u zid jedne farme i završio u polju.

Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA, Žozep Gvardiola: Igrati revanš u Ukrajini je hendikep

Svedoci su ispričali da se zvezda engleske Premijer lige u svom 150.000 evra vrednom Audiju R8, koji ima samo dva sedišta, odvezao sa prijateljem Viktorom i jednom mladom Brazilkom, čiji identitet nije otkriven.

Nesreća se dogodila oko sedam sati ujutro, a nejasno je ko je u tom momentu bio za volanom. Sva tri putnika pretrpela su potres mozga, povredu kičme i šok, a nekoliko sati su zadržani u bolnici.

Povezana vest:  Meč Trabzon - Fenerbahče prekinut zbog navijačkih nereda

Slučaj istražuje policija, a portugalski mediji pišu da je Andersonov agent rekao kako će se fudbaler vratiti u Mančester na dalju rehabilitaciju. Na teren će se u najboljem slučaju vratiti u septembru.