Fudbaler Partizana Zoran Tošić rekao je da njegova ekipa u meču protiv Voždovca nije posustala 90 minuta i da je pokazala da ima „nerv da grize do kraja“. Šampion Srbije je juče u gostima pobedio Voždovac sa 1:0 u utakmici 19. kola Super lige Srbije, a strelac jedinog gola bio je Tošić.

-Bilo nam je sasvim jasno šta nas čeka na ‘krovu’ i da moramo dati sve od sebe da pobedimo. Voždovac je odlična ekipa, borbena i znamo da nijedan susret sa njima nikad nije bio lak i da smo i ostajali bez bodova. Sada smo doneli nova tri boda kući i već se spremamo za Vojvodinu – rekao je Tošić za sajt kluba.

Povezana vest:  Pobeda Čukaričkog u Kruševcu, remi u Jagodini

Crno-beli su mogli i do ubedljivijeg trijumfa, pošto im je poništen čist gol, a potom nisu iskoristili i penal.

-Važno je da nismo posustali 90 minuta i da smo se borili baš kao što je i šef tražio od nas i kao što smo i želeli. Što se tiče penala, sve je to fudbal i sve je to ljudski. Bitno je sa imamo taj nerv da grizemo do kraja, što smo i pokazali – rekao je Tošić.

Povezana vest:  Selektor Švajcarske: Brazil nije mnogo važniji od Srbije i Kostarike

Izabranike Miroslava Djukića već u nedelju čeka novi težak meč sa Vojvodinom u okviru 20. kola domaćeg šampionata.

-Koristim priliku da pozovem sve da dodju na stadion Partizana i pomognu nam u pobedi i nova tri boda. Igra se u 15.00 i nadam se da će nam i vreme koliko-toliko ići na ruku. Voša je uvek nezgodan protivnik i samim tim opet moramo da idemo punim intenzitetom. To je u Partizanu jednostavno uvek tako i nikad nema opuštanja – rekao je Tošić.

Povezana vest:  Predsednik Napolija: Igrači ne zaslužuju da ostanu u klubu

Partizan je posle 19 odigranih kola drugi na tabeli Super lige Srbije sa 46 osvojenih bodova, odnosno ima šest manje od lidera šampionata Crvene zvezde.