Argentinski fudbaler Lionel Mesi rekao je danas da bi ponovo mogao da se povuče iz reprezentacije ukoliko na Svetskom prvenstvu s nacionalnom selekcijom ne ostvari dobar rezultat.

-Ukoliko budemo loši na Svetskom prvenstvu svi bismo trebalo da nestanemo iz reprezentacije. Za neke igrače će biti teško da ostanu u timu – rekao je Mesi za argentinski „TyC Sports“.

Povezana vest:  Fifa bi mogla da kazni FS Italije zbog Muntarija

Mesi se prošle godine posle poraza od Čilea na penale u finalu Kopa Amerike povukao iz reprezentacije, ali se na kraju predomislio i ponovo zaigrao za Argentinu. Nacionalna selekcija Argentine na prethodnom Mundijalu u Brazilu osvojila je srebrnu medalju, pošto je u final poražena od Nemačke posle boljeg izvodjenja jedanaesteraca.

Naredne godine Argentina će na Svetskom prvenstvu u Rusiji igrati u Grupi D sa selekcijama Hrvatske, Islanda i Nigerije. Mesi se u intrevjuu „TyC Sports“ osvrnuo na ulogu u Barseloni. On je na prethodne dve utakmice u Ligi šampiona odlukom trenera Ernesta Valverdea proveo na klupi.

Povezana vest:  UEFA: Partizanu samo novčana kazna

-Teško mi je da sedim na klupi, ali sam shvatio da je za dobrobit ekipe. Biti na klupi je užasno, iako spolja deluje drugače – rekao je ovaj 30-godišnji fudbaler.

Defanzivac Barselone Havijer Maskerano nedavno je najavio da bi mogao da napusti ekipu.

-Neću vam reći šta mi je kazao, ali ću ga razumeti ako napusti ekipe. Želi da igra više. Najlepša stvar je biti u ekipi i biti zadovoljan, ali on misli da će dobijati veću minutažu – rekao je Mesi.

Povezana vest:  JELEN SUPERLIGA SRBIJE 2012/2013, Partizan otvara sezona protiv BSK-a, Zvezda u Ivanjici