aleksandar_stanojevic_u_helsinkijuPartizan spreman za Helsinki

 

Reče trener Aleksandar Stanojević da ga ne zanimaju ni bele noći, ni veštačka trava, ni ostale propratne okolnosti Partizanovog gostovanja u Skandinaviji i sve što je javnosti predstavio pre nekoliko dana, to je ponovio i po dolasku u Finsku.

– Domaćin ima svoju strategiju, igraće potpuno drugačije nego u prvom susretu, ali i mi imamo način da im odgovorimo. Videćete kad utakmica počne, igraćemo sa dva napadača – bez ustručavanja otkrio je Aleksandar Stanojević.

Povezana vest:  Blan pozvao Brianda kao zamenu za Remija i Sahu

Mladi trener je prethodnih dana bio prilično zabrinut zbog toga što su Almami Moreira, Saša Ilić i Mladen Krstajić „vukli” povrede iz prvog meča i želeo je da sačeka današnji trening, pa da tek onda odluči ko će da bude u sastavu.

Vesti su takve da će dvojica rekovalescenata na teren, dok jedan ne može da nastupi. Kapiten Krstajić i njegov zamenik Ilić igraće sutra, ali u sastavu neće biti Moreire, koji je večeras veći deo treninga proveo vežbajući odvojeno od grupe.

Povezana vest:  Anćelotiju samo pobeda u derbiju spašava posao

Nema, ipak, nikakve dileme ko će ga zameniti. Milan Smiljanić je spreman za prvu utakmicu od kako se vratio iz Espanjola.

A, sudeći prema raspoloženju na stadionu „Fineir” spremni su i ostali fudbaleri crno belih, pa tako u prolazu uz osmeh komentarišu:

-Ništa ne obećavamo, ali znamo šta hoćemo.

A, to znači da će hrabro igrati i na gostovanju. S ciljem da se tradicionalno ledeni Finci „otope” i u njihovom domu i posle beogradskih 3:0 izbori plasman u narednu rundu.

Povezana vest:  Bufon: Toti je fudbalski besmrtnik

Večeras su crno-beli od 18.00h po našem vremenu odradili oficijelni trening na veštačkoj travi Finer stadiona, upoznali se sa njom, a pola časa pre toga trener Stanojević je izašao pred novinare i održao pres konferenciju.