spartak_ekipa_vs_dnjeparSpartak spreman za duel u Ukrajini

 

Fudbaleri Spartak Zlatibor vode su u ukrajinskom gradu Dnjepropetrovsk doputovali i juče odradili trening na terenu gde će se odigrati revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Dnjepra i Spartaka. Po lokalnom vremenu od 20,00 počinje meča a subotičani brane rezultat od 2:1. Svi igrači stoje na  raspolaganju treneru Miranoviću osim Milankovića koji ne može da igra zbog parnih kartona i kineza Mjui Čenga koji nije ni doputovao.

Povezana vest:  Gasprom pregovara sa Bajernom

Igrači su juče ujutru oko 9h stigli čarter letom iz Beograda, nakon čega su odseli u lepom hotelu koji se nalazi van grada, gde će na miru moći da se pripreme za predstojeću utakmicu. Sinoć od 20,00 održali su poslednji trening pred Evropsko iskušenje na velelepnom stadionu Dnjepra koji je sagrađen pre tri godine i može da primi 32.000 posetilaca. U Dnjepropetrovsku vlada veliko interesovanje za današnji meč pošto je već prodato preko 18.000 ulaznica, a očekuje se poseta od preko 25.000 ljubitelja fudbala.

Povezana vest:  Nejmar i Vargas glavni kandidati za fudbalera godine

Interesovanje lokalnih medija je takođe veliko pred ovaj duel a pogotovo su bili fascinirani prvim trenerom ekipe Draganom Miranovićem koga su već na aerodromu prilikom sletenja u Ukrajinu dočekale četiri televizijske ekipe. Takođe su posebnu pažnju poklonili i najiskusnijem fudbaleru Vidaku Bratiću koji je proveo četiri sezone u Rusiji i dobro poznaje fudbalske prilike i jezik u okruženju. Njegovu izjavu emitovale su skoro svi Ukrajinski elektronski mediji.

Povezana vest:  Bajern pobedio Barselonu na debiju Gvardiole u Minhenu