Fudbaler Partizana Nemanja Miletić rekao je danas da je klub dobio ponude za njega, ali da on razmišlja samo o crno-belima, o meču protiv Viktorije Plzenj i odbrani „duple krune“.

„Smatram da sam odigrao dobru polusezonu. Na sreću brzo sam se adaptirao po dolasku i počeo da igram i pružam dobre partije. Sve u svemu, zadovoljan sam učinjenim, ali sam siguran da ću biti još bolji u nastavku“, rekao je Miletić za klupski sajt.

Povezana vest:  Tumbaković: Nismo mnogo pokazali, ali ovo nije prava slika

Miletić, koji je u Humsku stigao iz belgijskog Vesterloa, naveo je da će svoj dolazak u Partizan pamtiti po dobrim igrama.

„Ne samo svojim, već i celog tima čime sam skrenuo pažnju na sebe kod drugih klubova, što mi veoma imponuje. Kao što znate klub je dobio već unosne ponude za mene, ali za sada nisam na prodaju. Ovde mi je prelepo, razmišljam samo o Partizanu i kako da svi budemo još bolji, prođemo Viktoriju Plzenj i odbranimo duplu krunu“, rekao je štoper Partizana.

Povezana vest:  Nikolić: Momci hvala vam, vidimo se uskoro u prvom timu

Partizan će prvi meč posle zimske pauze igrati protiv Viktorije Plzenj u šesnaestini finala Lige Evropa.

„Ozbiljan protivnik sa kojim neće biti lako. Ali, mi smo svesni sebe, znamo koliko moAoemo i idemo u tom pravcu. Zato sada naporno radimo i spremamo se maksimalno za prvi meč“, rekao je Miletić, koji je danas napunio 27 godina.

Povezana vest:  Jovetić i Ljajić po dva gola za pobedu Fiorentine