Trener Partizana Miroslav Đukić rekao je da nema šta da zameri svojim fudbalerima posle večerašnje eliminacije od Viktorije Plzenj iz Lige Evropa i naveo je da žali zbog primljenog gola u prvoj utakmici.

„Igračima mogu da čestitam na zalaganju i borbenosti. Došli smo ovde da damo taj gol koji bi nas odveo u dalje takmičenje, nismo uspeli, ali nemam šta da zamerim ekipi jer je dala sve od sebe u jednoj tvrdoj, teškoj utakmici. Borili su se 90 minuta. Nismo uspeli da damo gol i to je osnovno zbog čega Viktorija ide dalje“, rekao je Đukić na konferenciji za novinare posle utakmice u Plzenju.

Povezana vest:  FORMULA 1, Šumaheru preti raskid ugovora zbog slabih rezultata

Partizan je u četvrtak eliminisan u šesnaestini finala Lige Evropa, porazom ukupnim rezultatom 3:1 od Viktorije Plzenj.

Prva utakmica u Beogradu završena je 1:1, a Viktorija je u Plzenju pobedila sa 2:0.

„Ima momenata kada ne uspete da stvorite šanse, kao što je danas jer protivnik je zaista dobra ekipa. Sad ostaje žal za tim primljenim golom u Beogradu. Nema tu nikakvog plakanja i jadikovanja, momcima nemam šta da zamerim. Nedostajao nam je gol, tečni pas u završnici, neka lucidnost. Nismo uspeli, ali idemo kući dignute glave“, rekao je trener crno-belih.

Povezana vest:  "Triglav osiguranje" uz Zvezdu

Đukić je naveo da je zadovoljan urađenim u Evropi ove sezone.

„Ponosan sam na svoju ekipu, na ono što su uradili u Evropi ove godine. Igrali smo protiv dobrih protivnika i uvek smo se odlično takmičili. Ovo je za nas odlično iskustvo i učiniće nas još boljom ekipom, još boljim takmičarima“, kazao je Đukić.

Povezana vest:  Njukasl naneo Čelsiju prvi poraz u Premijer ligi ove sezone