Fudbaler Partizana Leandre Tavamba rekao je danas da je njegovu ekipu poremetio poraz od Viktorije Plzenj u Ligi Evropa, ali da je siguran da će sve doći na svoje i da će opet biti pravi.

„Naravno da nijednom igraču ne prija da njegov tim gubi, pa tako ni nama. Jednostavno desilo se da, s jedne strane, nismo imali sreće, da su ulazili i golovi iz ofsajda, a s druge strane da nas je poraz u Češkoj negde poremetio. Potrebno je i nama da sve to što nam se dešavalo saberemo i oduzmemo, da se konsolidujemo i da nastavimo da dobro radimo“, rekao je Tavamba, prenosi Partizan.

Povezana vest:  Janković i Marković najperspektivniji u Srbiji

Fudbaleri Partizana su nakon eliminacije iz Lige Evropa odigrali nerešeno sa Zemunom 1:1, a prošlog vikenda su poraženi u Nišu od Radničkog s 1:0.

„Razumemo da svi očekuju da Partizan stalno pobeđuje, s čim se i mi slažemo, ali znamo svi da se jednostavno desi da ne ide“, naveo je Tavamba.

„Koliko mi želimo da dominiramo i da pobeđujemo, verujte mi znamo mi unutar tima. Stalno međusobno pričamo i analiziramo. Siguran sam da će doći sve na svoje i da će Partizan biti onaj pravi. Važno je da verujete u nas i da osetimo da imamo podršku“, poručio je Tavamba.

Povezana vest:  Matijašević: U velikoj smo krizi, ali se nadam brzom oporavku

Partizan posle poraza u Nišu za Crvenom zvezdom zaostaje 14 bodova.

Crno-beli u narednom kolu, u sredu, dočekuju Rad.