Fudbalski klub Partizan saopštio je danas da medijski natpisi o odlasku trenera Miroslava Djukića nisu tačni, kao i da on ima poverenje Uprave.

-Trenutna rezultatska kriza nije i ne može predstavljati snažniji utisak od činjenice da uprava kluba ima poverenje u sadašnjeg trenera i igrače prvog tima – piše u saopštenju na klupskom sajtu.

Brojni mediji prethodnih dana pisali su da je Djukić pred otkazom usled loših rezultata u Super ligi Srbije, ali iz kluba podsećaju da je on sa crno-belima izborio plasman u plej-of Lige Evropa posle 12 godina.

Povezana vest:  KVALIFIKACIJE ZA EP, Rezultati utakmica i tabele

-To je isti onaj trener koji je sa Partizanom uspeo da izbori prvi plasman u eliminacionu fazu Lige Evrope posle 12 godina, to su većinom isti ti igrači koji su nosioci duple krune i aktuelni šampioni države – dodaje se u saopštenju.

U Partizanu se nadaju da će klub biti konkurnetan u svim takmičenjma u kojima nastupa.

Povezana vest:  Stanojević iz Rada pobednik takmičenja za najjači šut

-Nastavimo da stvaramo evropski jak klub kojem će uspesi na domaćoj i evropskoj sceni uvek biti svakodnevica. ;Verujemo da ćemo u narednom periodu moći, umesto da oduzimamo, samo da sabiramo – i dostojne ljude i važne bodove – navodi klub iz Humske.

Crno-beli ocenjuju da su natpisi u medijima o odlasku Djukića želja da se Partizan degradira.

-Različiti medijski pokušaji kratkonaslovnih nosilaca provereno neistinih vesti, licemerna vajkanja kvazikandidata za mesto trenera Partizana, pravno neuka tumačenja odredbi zakonskih i statutarnih propisa, a sve u cilju da se Partizan degradira, posmatramo samo kao izraz nemoći, jer, kako to Svift reče, zavist i kritika su porez koji uspešan čovek plaća javnosti. ;Partizan drži da je mudrost posmatrati širu sliku, planirati nekoliko koraka unapred i biti odvažan da se i pod pritiscima zadrži poverenje i jedinstvo – navodi se u saopštenju Partizana.

Povezana vest:  Vilotić na transfer listi! Igračima zabranjeno da daju izjave ?!