ratomir_dujkovic_2DO 21 GODINE

Na pobedu u Slovačkoj

 

Mlada selekcija Srbije počela je u Beogradu pripreme za kvalifikacioni meč protiv Slovačke (11. Avgust, Zlate Moravce, 17 sati). Igrači su se okupili u Beogradu, gde će realizovati dva treninga (oba u 17 sati), na stadionu Rada (nedelja) odnosno u Sportskom centru „Partizan-Teleoptik“ (ponedeljak). Polazak na put u Slovačku zakazan je za ponedeljak, 9. Avgust, u 20 sati, čarter letom sa beogradskog aerodroma „Nikola Tesla“.

Povezana vest:  Trener AIK-a Miler podneo ostavku

-Zadovoljan sam činjenicom da u prvim razgovorima sa svim igračima čujem da pričaju samo o pobedi u Slovačkoj, a jako je važno da su oni u glavama tako postavili stvari u ovom trenutku. Slovaci su u maloj prednosti zbog činjenice da su već počeli prvenstvo, ipak, ne bih stavljao akcenat na toj činjenici. Ubeđen sam da ćemo ostvariti pobedu nad Slovacima u gostima – rekao je selektor Ratomir Dujković.

Povezana vest:  Riberi: Trofej Lige šampiona moja najveća želja

Nemanja Matić vraća se u Slovačku, gde je igrao za Košice.

-Nisam igrao protiv Slovaka u Novom Sadu zbog povrede. Samo sam gledao utakmicu i zapamtio da su na srećno pobedili. Nismo blistali, to je činjenica, ali nisu ni oni zaslužili tri boda. Sada je vreme da vratimo dug – rekao je vezista Čelzija.

Povezana vest:  Jordanski princ kandiduje se za prvog čoveka Fifa

Marko Milinković takođe igrač Košica, ima najbolji uvid u vrednosti slovačke selekcije.

-Mislim da smo bolji od Slovaka, žao mi je samo što se to nije potvrdilo još u prvoj utakmici, u Novom Sadu. Činjenica da uoči revanša pričamo samo o pobedi govori mi da je tim rešen da dokaže kvalitet, a u toj situaciji ne treba da se bojimo nikoga – naglasio je Milinković.