zoze_murinjo_slavlje_finaleŽoze Murinjo: Benitez ne može da bude bolji od mene

 

Iako je milanski Inter napustio u letnim mesecima preuzevši ekipu madridskog Reala, portugalski trener Žoze Murinjo itekako je upućen u ono što se zbiva u njegovom bivšem klubu.

A tamo je, pišu italijanski mediji, aktuelni trener ekipe Rafael Benitez naredio da se iz klupskog trening kampa sa zidova sklone sve fotografije njegovog prethodnika. Tako nešto, naravno, nije moglo proći bez Murinjovog osvrta:

Povezana vest:  Fudbaleri Jagodine počeli pripreme, 40 igrača na prozivci

-To što ih je pomerio je njegov problem. Meni fotografije ne trebaju da me vole oni koji me nose u srcu, ali kada sam ja bio Interov trener nije mi ni na pamet palo zatražiti da se skinu fotografije Herere ili Manćinija.

-Jedna stvar je sigurna, Benitez ne može da bude bolji od mene. Istina je i to da, osvoji li Interkontinentalni kup, učiniće to kroz dve utakmice. Do njega sam ja vodio Inter, dakle, taj će naslov biti moj a ne njegov – veli Murinjo.

Povezana vest:  Interu pobeda u gradskom derbiju

Murinjo je na kraju rekao:

-Želim Benitezu sreću u novoj ulozi, ali ne zato što ga volim, već zato što trenira moju ekipu, radi za moje navijače i mog predsednika. I nadam se da ćemo se sresti u finalu Lige šampiona. Želim Real u toj utakmici da vodim protiv Intera ili Čelzija.