logo_crvena_zvezdaZvezda pobedila Berane

 

Stadion: Pod Bogavskim brdom u Beranama.

Gledalaca: 10000.

Sudija: Nedić , pomoćnici: Drljević i Asović.

Strelac: 0:1 Mikić u 5. minutu.

Žuti kartoni: Milanović (Berane), Nikolić i Cvetković (Crvena zvezda).

BERANE : Asanović, Bulić, Vukićević, Aković, Rugo­vac, Vučetić, Radović, Tomović, Bojović, Lalević, Cimbaljević. Igrali su još: Šabanović, Milanović, Do­šljak, Paunović, Rajković, Pačariz i Zejnilović.

CRVENA ZVEZDA : Bajković, Reljić, Mikić, Spajić, Ig­njatijević, Savio, Bogdanović, Lazović, Jeremić, Sub ašić, Perović.

Povezana vest:  Kreće deveta sezona Mozzart Zlatne lige

Igrali su još: Pavlović, M. Nikolić , Cvetković, Sreć­ković , Mijović, N. Nikolić i Binić .

 

Berane i severeni deo Crne Gore je uz Crvenu zvezdu. Prijateljska utakmica odigrana u nedelju 8. avgusta na gradskom stadionu u Beranama, pod Bogavskim brdom, to je najbolje pokazala. FK Berane je ugostilo našu Zvezdu pred skoro 10.000 gledalaca.

Utakmica je imala humanitarni karakter, pa je zato rezultat u drugom planu, ali treba zabeležiti da je Crvena zvezda pobedila sa 1:0 golom defanzivca Mikića u 5. minutu utakmice.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Milioni Afrikanaca proslavili početak SP

Prihod sa ovog meča otišao je za izgradnju hrama Svetog Simeona Mirotočivog.

Ekspediciju Crvene zvezde predvodio je predsednik Vladan Lukić, koji nije krio zadovoljstvo zbog prijema kod Zvezdinih navijača na severu Crne Gore.

– Zaista je zadovoljstvo videti kako se voli Zvezda ovde na stadionu pod Bogavskim brdom. Sva čast Berancima, koji jednako vole i svoj klub i grad. Verujem u naše igrače. Igrali su požrtvovano ovu utakmicu. Nadam se da će ekipa brzo izaći iz krize posle ispadanje iz Evrope – rekao je Vladan Lukić.

Povezana vest:  Milan Jovanović potvrdio da ide u Liverpul

Predsednik navijača Crvene zvezde iz Berana Aleksandar Ćulafić je Vladanu Lukiću uručio sliku manatsira Đurđevi Stupovi koji slavi 800 godina postojanja.