Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić ocenio je da je Crvena zvezda posle današnjeg trijumfa u „večitom“ derbiju „ima titulu u svojim rukama“.

„Devet bodova je velika prednost, ali Partizan ima obavezu da igra do kraja i da uradi sve najbolje. Zvezda ima titulu u svojim rukama, zavisi od sebe“, rekao je Đukić novinarima posle utakmice na stadionu „Rajko Mitić“.

Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA, Barsa gostuje u Belorusiji

Partizan je danas izgubio u gostima od Crvene zvezde sa 1:2 u 31. kolu Super lige Srbije.

„Čestitam Zvezdi na pobedi. Sami smo krivi što smo izgubili. U 10 minuta smo dozvolili protivniku da iskoristi naše greške i da nas pobedi. Posle nije bilo mnogo fudbala, bilo je prekida, ni u jednom trenutku nismo mogli da uhvatimo ritam, tako da je u tih 10 minuta bila završena utakmica“, ocenio je Đukić.

Povezana vest:  David Luiz: Ne bih bio srecan da sam u Barseloni ili Minhenu

Upitan zašto nije bilo reakcije posle prvog i drugog gola, Đukić je rekao da „nije bilo utakmice“.

„Nije ni bilo utakmice, ako izbrojite koliko je faulova bilo i prekida, a utakmica je produžena samo pet minuta. Pa izmene, valjanje… Zbog toga ja krivim sudije, jer nisu dozvolile fudbal“, rekao je trener crno-belih.

On je dodao da njegova ekipa nije dobro ušla u meč, „nije bila agresivna, jednostavna i dozvolila je da se igra kroz sredinu“.

Povezana vest:  Izvršni odbor FSS sutra od 17, Ćurčić pred promocijom

Đukić je za nerede na tribinama rekao da su „ružna slika koja se šalje u svet“.