dusko_tosic_cz_slovan_2Tošić: Nema vremena za tugu

 

Zvezdin bek Duško Tošić zna jednostavan recept za prošlonedeljni pad. Pobeda je delotvoran lek koji Zvezda namerava da okusi u subotu u Smederevu na startu prvenstva i tako napravi prvi korak ka ostvarenju šampionskih ambicija.

– Mnogo nam je teško pala eliminacija iz Evrope, ali malo po malo se oporavljamo. Jasno je da nemamo vremena za tugu. Zvezda ima dobar tim, imala je i dobrog trenera, ali neke stvari se jednostavano nisu poklopile. Počinje prvenstvo i Zvezda ga nije osvojila tri godine. Vreme je da to učinimo kako znamo i umemo. Bitno je da pobedimo u Smederevu i počnemo sezonu na pravi način – napominje Tošić.

Povezana vest:  Laković: Prihode su ostvarile tri firme

Njegovi saigrači i on nameravaju da što je moguće više olakšaju posao treneru Aleksandru Kristiću.

– Aca nas dobro poznaje, dugo je u Zvezdi… Verujemo u zajedništvo, jak kolektiv, tako da ćemo svi skupa, snažno krenuti ka pobedama. On se trudi da nas podigne, da nam ulije snagu. Pokušaćemo i mi njemu da pomognemo i svi znamo koji je najbolji način za to – kaže Tošić.

Povezana vest:  Partizan pobedio Slobodu u Užicu sa 2:1

Fraza da je prvi meč uvek najteži sada i ne zvuči tako suvislo.

– Eventualni neuspeh u Smederevu bi nas još više uzdrmao i nećemo da dozvolimo da se tako nešto dogodi. Niko od nas ne sumnja u pobedu. Ekipa nije toliko mlada da dopusti da zbog jednog poraza izgubi glavu. Pobeda u Smederevu će nam omogućiti da se potpuno okrenemo budućnosti – zaključuje Tošić.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Sudije obeležile dan na Svetskom prvenstvu