FUDBALSKA-LOPTAKladionica Bet et hom sponzor Rela Majorke

 

Međunarodna internet kompanija za igre na sreću, bet-at-home.com je na današnjoj pres-konferenciji predstavljena kao novi glavni sponzor fudbalskog kluba Španske Primera lige, Reala iz Majorke. Paket za glavne sponzore uključuje logo kompanije na klupskim dresovima, reklamni baner na stadijumu, visoku prisutnost na vebsajtu kluba i korišćenje hotelijerskih usluga.

Finansijski detalji ugovora, koji važi za sezonu 2010/11 i 2011/12 nisu precizirani.

Povezana vest:  Marković: Jagodina će igrati u Evropi

-Nakon sponzorisanja ASOBAL Lige i ATP turnira u Valensiji, veoma smo srećni što smo našli novog partnera u Španiji. Sigurni smo da će ovo partnerstvo doprineti reputaciji naše kompanije na španskom tržištu – rekao je Kalus Gruber, Marketing menadžer kompanije bet-at-home.com. -Velika medijska pokrivenost Primera lige u Španiji i van nje daje nam mogućnost da ojačamo svoj brend putem atraktivnih promotivnih ponuda, a spremnost i dobra organizacija kluba bili su glavni razlozi za našu saradnju.

Povezana vest:  KVALIFIKACIJE ZA EP 2012, Rezultati i tabele večerašnjih utakmica

-Srećni smo i ponosni što će bet-at-home.com podržati naš klub u ovim ekonomski teškim vremenima – izjavio je PR Reala Majorka, Hordi Himenez i dodao: -Zaista se radujemo saradnji sa poznatom međunarodnom kompanijom, i verujemo da će u skoroj budućnosti ta saradnja koristiti i kompaniji bet-at-home.com i Realu Majorka.

Real Majorka (pun naziv: Real Club Deportivo Mallorca) je osnovan 1916. godine, i konstantno igra u španskoj Primeri od 1997. Godine. Prethodnu sezonu je ovaj klub završio na 5. mestu. Real Majorka, koji trenutno vodi Danski trener Mikael Laudrup, najveći uspeh postigao je 2003, kada je osvojio španski nacionalni kup „Kopa del rej“ (Copa del Rey).

Povezana vest:  Kraj sezone za Fostera