aleksandar_krstic_kzn_2010_1Kristić: Verujem u ovu ekipu

 

Iako ga boli to što Zvezda novu prvenstvenu sezonu nije otvorila pobedom, trener Aleksandar Kristić nema šta da zameri igračima za koje kaže da su protiv Smedereva pokazali jaku želju i htenje. Kristiću je ovo, ujedno, bio debi na trenerskoj funkciji.

– Ovo je svakako rezultatski neuspeh, naročito posle teških deset dana i meča protiv Slovana. Pokušavali smo da psihički podignemo ekipu i mislim da smo uspeli u tome. Prikazali smo želju i htenje, ali bilo je veoma teško igrati po ovom vremenu. Ne mogu ništa da zamerim igračima, odnos prema igri je bio na najvišem mogućem nivou. Nedostajao nam je samo taj jedan gol. Imali smo šanse koje smo morali na ovakvoj utakmici da iskoristimo. Ekipa Smedereva je dobro organizovana, igrala je prilično defanzivno i nismo mogli da napravimo mnogo prilika za gol. Sada ih nismo realizovali, ali ja se nadam da ćemo narednog puta imati više sreće. Verujem u svoje igrače i što se toga tiče ništa se nije promenilo u mojoj glavi – napominje šef struke crveno-belih.

Povezana vest:  Bild: Volfsburg bi da vrati Mandžukića

Zna Kristić koji je najbolji način da se ekipa trgne.

– Sigurno da smo sada u nešto težoj situaciji. U suštini nama sada nedostaje jedan pozitivan rezultat i siguran sam da će sve leći na svoje mesto kada on dođe – kaže Aleksandar Kristić.

PHOTO: ataimages.rs