aleksandar_stanojevic_adidasDAN POSLE MEČA SA INĐIJOM KREĆU PRIPREME ZA ANDRLEHT

Stanojević: Moreira van pogona, ofanzivno na Belgijance

 

Dan posle meča sa novim prvoligašem u Jelen superligi Srbije ekipa Partizana okrenula se radu, treninzima i pripremi za belgijski Andrleht u sklopu za prvi meč plej ofa kvalifikacija za Ligu šampiona.

Rener Aleksandar Stanojević zadovoljan je radom tima na terenu tokom meča Partizana i Inđije ali je napomenuo i da igrači moraju da budu maksimalno skoncentrisani od prve do poslednje sekunde.

-Zadovoljan sam igrom, stvarale su se šanse, igralo se brzo, kretnja bez lopte bila je dobra, želja i težnja za pobedom kao i igrom pojedinaca sam zadovoljan. Ipak, nonšalantnost pojedinih igrača ne sme da se dešava na terenu. Mogla je da bude i veća razlika. Ono što planiramo da igramo u našoj ligi to i ostvarujemo. Sada se okrećemo Andrlehtu u potpunosti – rekao je Stanojević.

Povezana vest:  Zoran Milinković novi trener Vojvodine

Sada se sa optimizmom čekaju fudbaleri Andrlehta.

-Imamo samopouzdanja a to se dobija samo kroz igru. Ipak je ovo Partizan i svaki igrač je deo ovog kluba i svi to znaju. Rekli smo, Andrleht jeste favorit ali već u prvoj utakmici ćemo da pokušamo da ostvarimo pobedu a nećemo kalkulisati na terenu. Sigurno jednu stvar moramo da uradimo a to je da pokažemo da hoćemo da pobedimo. Nastupićemo sa ofanzivnom tendencijom a i ja sam za to što je do nas. Imamo problema oko Moreire. Veliki problem je što još nije spreman i teško da će igrati. Odradio je trening bez lopte. Još ne može da radi sa loptom. Sa njim bi išli ofanzivno ali moramo da vidimo kako ćemo. Možda i Smiljanić ali moramo da vidimo koliko je spreman. Iskreno ne znam da li je Smiljanić spreman za ovu utrakmicu, za brzinu i ritam koji Andrleh igra.

Povezana vest:  Finale Kupa Kralja na stadionu Nou Kamp

Koliko je za Moreiru sigurno da će igrati odnosno da neće igrati?

-Više sam siguran da neće nego da će igrati odnosno da će Moreira biti spreman.

Kakva je situacija sa Stefanom Babovićem?

-Babović mora mnogo bolje da igra nego što je igrao. Mora da igra mnogo jednostavnije i drugačije, da bude onakav kakvog ga poznajem i kakvog ja hoću da ga vidim i zbog čega ga mi dovodimo i kada bude takav onda će da bude pravi Stefan Babović – rekao je na kraju Stanojević.

Povezana vest:  Gvardiola najbolji svetski trener u poslednjih pet godina