vojislav_stankovic_fud_ofkStanković napustio OFK

 

Vojislav Stanković nije više igrač OFK Beograda. Baš kako je sredinom nedelje i nagovešteno, ovaj fudbaler će na proleće nositi dres – Partizana! Rukovodstva dva kluba su se veoma brzo dogovorila oko uslova prelaska štopera u redove crno – belih.

Stanković se kao levi bek i štoper ove sezone afirmisao u OFK Beogradu, u koji je došao pre manje godinu dana iz Dinama iz Vranja.

Povezana vest:  Putin: SP je pomoglo da se sruše predrasude o Rusiji

– Ekonomska situacija nam nalaže da rešenje za odlazak Stankovića prvo potražimo u svojim redovima, pa tek onda da razmišljamo o eventualnom angažmanu nekog igrača sličnog profila sa tržišta – kaže sportski direktor OFK Beograda, Mitar Mrkela – Odlazak ovog igrača jeste za nas ozbiljan hendikep, ali šta je, tu je. Uostalom, nije li to upravo sudbina svih klubova koji trenutno žive od prodaje svojih najboljih fudbalera? Smatram da ćemo u toku priprema koje slede za nastavak šampionata pronaći adekvatno rešenje za mesto levog štopera. Najbliži tom mestu u timu su trenutno Brazilac Karvaljo, zatim Danilo Nikolić, Darko Jovandić.