van_der_vaart_real_madridRafael van der Vaart: Vidim se u Mančester Junajtedu

 

Realov igrač Rafael van der Vart, kojeg mediji sve češće stavljaju na transfer listu, potvrdio je mogućnost takvog raspleta njegove situacije. Usput se i ponudio Mančester Junajtedu. Iako je donedavno priželjkivao ostanak na Santijago Bernabeu holandski reprezentativac je, čini se, pomirio sa činjenicom da će upravo on biti prekobrojan pri skraćivanju Realove liste igrača na brojku 25.

Povezana vest:  Ferguson: Hargrivsa prati loša sreća

-U Španiji ne bih mogao igrati ni za jedan drugi klub, a istina je da, ukoliko napuštate Real, postoji samo jedan klub u koji možete otići, a da pritom ne napraviti korak unazad. To je Mančester Junajted.

-Mančester je istinski fudbalski velikan i pokaže li se tačnom informacija da me žele, moraću sesti i poslušati šta mi imaju da kažu. Ponude li mi mogućnost igranja za prvi tim, teško bih ih odbio. Nikada ne bih ni pomislio na pristupanje ekipi koja ne kandiduje za titule, a to smanjuje opcije.

Povezana vest:  Đurovski: Ličili smo danas na Zvezdu

-Mančester Junajted nudi borbu za titulu što je iskreno važna stvar za mene u ovom trenutku karijere. Kaže li trener Žoze Murinjo da se neću u Realu naigrati, vidim se u engleskom fudbalu – kazao je Van der Vart.