marko_pantelic_sa_zastavomPantelić potpisuje dvogodišnji ugovor sa Olimpijakos

 

Fudbalski reprezentativac Srbije Marko Pantelić potpisaće dvogodišnji ugovor sa Olimpijakosom, objavljeno je danas na sajtu grčkog kluba. Pantelić (31) nije uspeo da se dogovori sa upravom Ajaksa o nastavku saradnje i ako prođe lekarske preglede postaće treće pojačanje Olimpijakosa u letnjem prelaznom roku.

-Olimpijakos je postigao dogovor sa napadačem reprezentacije Srbije Markom Pantelićem. On će potpisati dvogodišnji ugovor – navodi se u saopštenju.

Povezana vest:  Pobede Mančester sitija, Kristal Palasa i Votforda

Pantelić je prošle sezone odigrao 25 prvenstvenih utakmica za Ajaks i postigao 16 golova, a pre toga, četiri godine igrao je za berlinsku Hertu. Pre njega, za atinski klub potpisali su dosadašnji igrač Liverpula Kristijan Nemet i Brazilac Čumbinjo.

Pantelić je u karijeri, pored Herte i Ajaksa, igrao za Iraklis, Pari Sen Žermen, Lozanu, Seltu, Šturm, Iverdon, Oblilić, Smederevo i Crvenu zvezdu.

Povezana vest:  Borusija Dortmund u minusu 44 miliona evra zbog korona virusa

Za reprezentaciju Srbije, na kojoj je igrao na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi i bio strelac jednog gola, odigrao je 35 utakmica uz sedam pogodaka.