didier_drogba_celzi_1Murinjo nudi Drogbi 25 miliona evra za dolazak

 

Poznato je da ljubav između Žozea Murinja i Didijera Drogbe nema granica. Pri, sada već davnom dolasku na Stamford Bridžu, Murinjova prva želja je bio taj reprezentativac Obale Slonovače. Doveo je Murinjo Drogbu u Čelzi iz Marseja, a Drogba je postao miljenik Portugalca, ali i jedan od najboljih napadača na svetu.

Povezana vest:  Pobede Arsenala i Mančestera, remi Lestera

Dugo se vremena spominjalo da bi Murinjo mogao da dovede Drogbu u milanski Inter, ali to se nije dogodilo. Murinjo još uvek ne odustaje od ideje da još jednom u karijeri radi sa Drogbom. Ideja je dovođenje odličnog strelca u Madrid.

Murinjo, po navodima španskih medija, nije oduševljen sa kakvim napadačkim solucijama raspolaže. U principu kao prave napadače ima samo Karima Benzemu i Gonzala Higuaina.

Povezana vest:  Kapiten Milana Ambrozini napušta klub posle 18 sezona

-Dok god traje prelazni rok, a još uvek traje, sa igračima je sve moguće. Dakle i Drogba još može da završi na drugom mestu – rekao je agent igrača Tierno Sejdi za Dejli Star.

Navodno je Murinjo, tačnije Real Madrid preman da plati 25 miliona evra za Drogbu. U Ćelziju ne žele ni da pomišlju na takav scenario, ali sve je moguće.

Povezana vest:  Uefa suspendovala Olimpijakos Volos na tri godine