stephen_irelandStefan Ajrlend: Mančester Siti je neperspektivan klub
Stefan Ajrlend, 23-godišnji irski fudbaler,karijeru je započeo u Mančester Sitiju, te je sve do pre nekoliko dana to bi jedini njegov klub u karijeri.
Ali, Ajrlenda se uprava kluba prilično lako rešila, a poslala ga je, zajedno sa šesnaest miliona engleskih funti, u Aston Vilu, dok je iz Birmingema u Siti došao engleski reprezentativni vezni igrač  Džejms Milner.
Ajrlend je bio strahovito ljut na svoj dosadašnji klub, a gnev je kuljao iz njegova prilikom razgovora za Guardian. Napao je mnoge u bivšem klubu iz Mančestera.
-Uf, kako se Milner prevario ako misli da je trava zelenija u Mančester Sitiju. Roberto Manćini je nikakav trener. On nije stvorio nikakav odnos s bilo kojim od igrača Mančester Sitija. Katastrofa je što mlađi igrači Mančester Sitija misle da su zvezde i da igraju u klubu koji je vrh Premiershipa. Kupuju skupe satove, skupe automobile i glume veličine. U Mančester Sitiju nema nikakve lojalnosti između kluba i igrača. Tamo se igra, onako, usput i prvenstveno za svoju korist. Takav klub nema perspektivu.
Povezana vest:  SP BRAZIL 2014, Mesi: Važno je početi prvenstvo pobedom