ronaldinho_0Emotivan doček Ronaldinja na Kamp Nouu

 

Ronaldinjo se vratio na Kamp Nou, mesto gde je, kako sam kaže, proveo ubedljivo najlepše i najuspešnije godine svoje veličanstvene fudbalske karijere.

Došao je na Kamp Nou kao igrač Milana, a sve u svojstvu igranja Trofeja Joana Gampera, bivšeg Barseloninog predsednika i suosnivača kluba.

Doček za Ronaldinja je bio glamurozan. Navijači Barselone su mu skandirali kada se god to moglo. Pozdravili su ga pri izlasku na teren, pa tako i u 78. minuti kada je izlazio iz igre. Period od 2003. do 2008. godine ni oni nisu zaboravili.

Povezana vest:  Umro brazilski fudbaler Oliveira posle sudara glavom

Klub je, pak, na video-zidu pre početka utakmice u sredu pokazao film s Ronaldinjom u Barseloni, gde su se videli mnogi njegovi spektakularni pogoci, driblinzi i asistencije kojima je oduševljavao poklonike katalonske ekipe.

Uz to, Ronaldinjo je iskoristio situaciju, te se pre početka fotografisao u društvu svih igrača Barselone. Zagrljen i nasmejan je bio u društvu Karla Pujola, a obojica su pozirala i sa trofejem namenjenom pobedniku Trofeja Joana Gampera.

Povezana vest:  KUP SRBIJE, DERBI, Za fudbalsku utakmicu angažovana četiri lekarska tima

Nije ni čudno što se Ronaldinjo slikao barem s ovim trofejem, jer otkada je otišao iz Barselone u Milan nije osetio strast podizanja nikakvog pehara. Čak su pre nekoliko dana propustili osvojiti Trofej Silvio Berlusconi, s obzirom da im je taj trofej sa San Sira „ukrao“ Juventus.