aleksandar_krstic_kzn_2010_13. KOLO JELEN SUPERLIGE SRBIJE

Crvena zvezda protiv Jagodine za radost navijača

 

Trener fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Kristić izrazio je danas želju da njegova ekipa obraduje svoje navijače pobedom nad Jagodinom u prvom ovosezonskom susret pred domaćom publikom u Super ligi Srbije.

-Čeka nas novi izazov, ekipa Jagodine koja u prva dva kola prvenstva nije doživela poraz. Prvi put igramo na našem stadionu i učinićemo sve da borbenom i agresivnom igrom stignemo do nova tri boda i obradujemo naše navijače – rekao je Kristić na konferenciji za novinare.

Povezana vest:  Gigs potpisao novi ugovor sa Mančester junajtedom

-Jagodina je vrlo kompaktna ekipa. Gledao sam njihovu utakmicu u Novom Sadu u prvom kolu. Vojvodina tada nije stvorila nijednu šansu, a Jagodina je pokazala da posebno dobro igra na strani – dodao je.

Kristić protiv Jagodine možda neće moći da računa na Ognjena Koromana, koji je imao problema sa disajnim putevima, što neće pomoći crveno-belima da prevaziđu golgetersku krizu.

Povezana vest:  Petrov oboleo od leukemije

-Na dve utakmice smo postigli jedan gol, a imali smo više od 15 šansi. Činjenica je da treba da radimo na tome – priznao je Kristić.

Novi štoper ekipe Danijel Mihajlović biće u konkurenciji za sastav tima, ali ne i pojačanje iz Gane Li Adi, koji je sinoć potpisao za Zvezdu, ali ga Kristić još nije upoznao. Vezista Dejan Milovanović istakao je da je Zvezda vratila samopouzdanje posle pobede u Inđiji od 1:0 u prošlom kolu.

Povezana vest:  Štutgartu kod kuće samo bod protiv Herte

-Očekuje nas teška utakmica i odličan rival, ali se nadam da ćemo nastaviti da pobeđujemo – naveo je Milovanović, koji se u Zvezdu ovog leta vratio posle dve godine u francuskom Lansu, ali još nije pokazao kvalitet zbog koga je doveden.

-Znam da mogu bolje. Nisam još zadovoljan igrom, ali ostajem da vežbam i posle treninga kako bi nadoknadio propušteno – rekao je

Milovanović pred nedeljnu utakmicu sa Jagodinom, koja će početi u 19 sati.

PHOTO: ataimages.rs