Partizan i Ivan Tomić raskinuli saradnju
ivan_tomic_sport_dir_par_fudFudbalski klub Partizan danas je sporazumno raskinuo ugovor sa dosadašnjim sportskim direktorom Ivanom Tomićem.
-Ugovor je sporazumno raskinut i to mesto ostaće upražnjeno do daljnjeg. Istovremeno, Albert Nađ je ispred Upravnog odbora imenovan za koordinatora rada sa svim sportskim sekcijama kluba – rekao je portparol kluba Marko Vjetrović novinarima na stadionu u Humskoj posle konstitutivnog sastanka novog Upravnog odbora. Tomić nije prisustvovao današnjem sastanku Upravnog odbora, a nije ni podneo izveštaj o radu u prethodnom periodu.
Na sastanku Upravnog odbora za potpredsednike tog tela ponovo su izabrani Mile Jovičić i visoki funkcioner SPS-a Branko Ružić.
Izborna skupština Partizana održana je 21. decembra, a na njoj je za predsednika ponovo izabran Dragan Đurić, čiji protivkandidat je bio Savo Milošević.
Bivši sportski direktor Ivan Tomić pre skupštine javno je podržao Miloševića, pa su mediji, posle pobede Đurića spekulisali da je izvestan njegov odlazak sa funkcije.
Kao sportski direktor Partizana Tomić je učestvovao u osvajanju dve uzastopne duple krune.
Povezana vest:  Morinjo: Nejmarov transfer je sve promenio