mladen_dodic_trener_jagodinaDodić: Neće biti lako protiv favorita Zvezde
Šef stručnog štaba Jagodine Mladen Dodić izjavio je danas da očekuje da njegov tim u nedelju, u trećem kolu fudbalskog prvenstva Srbije, u Beogradu protiv favorita Crvene zvezde dođe do povoljnog rezultata kvalitetnom igrom.
-Svesni smo da neće biti lako, Zvezda je favorit i igra prvu utakmicu pred svojim navijačima koji znaju da naprave ambijent i budu zaista dvanaesti igrač – ocenio je Dodić na konferenciji za novinare.
Kako je dodao, cilj Jagodinaca je da ponove igru iz prva dva kola, sa gostovanja protiv Vojvodine u Novom Sadu (1:1), odnosno meča sa Smederevom (1:0) u Jagodini.
-Očekujem da će tako i biti, bez obzira što smo ostali bez najboljeg igrača i kapitena Danijela Mihajlovića koji je prešao u Zvezdu – dodao je Dodić.
On je naglasio da Jagodina „iz utakmice u utakmicu podiže formu“ i da je „svaki dan uigranija“.
-Odlazak Mihajlovića i činjenica da u poslednjoj liniji i na golu imamo igrače koji nisu nastupali prošle godine jeste hendikep, ali su prethodne dve utakmice pokazale da to ne mora biti od presudnog značaja – tvrdi strateg jagodinskog tima, uz napomenu da će „snage koje su iznele teret na utakmicama sa Vojvodinom i Smederevom“ činiti i glavninu sastava protiv Zvezde.
Prema njgovim rečima, i Perica Ognjenović je u konkurenciji za startnu postavu posle oporavka usled zdravstvenih problema.
-Odlazak Maihajlovića je stvorio problem na štoperskoj poziciji i cilj nam je da do kraja prelaznog roka, uz sadašnja tri štopera, dovedemo još jednog. Međutim, i Zvezda čini sve da dođe do ekipe i igre pojačanjima koja u poslednje vreme dobija s Mihajlovićem u odbrani i Kaluđerovićem u špicu – zaključio je Dodić.
Novi kapiten Jagodine Bojan Beljić tvrdi da je „Zvezda favorit“, ali da njegov tim „može da napravi povoljan rezultat, ako bude igrao dobro kao u Novom Sadu“.
-Povoljan rezultata bila bi i podela bodova na Marakani – ocenio je kapiten Jagodine.
Povezana vest:  Bajern i Lajpcig ubedljivi, Jojić strelac za Keln