KALUDJEROVIC_CZ_JAGKaluđerović srećan zbog prvog gola u dresu Zvezde

 

Fudbaler Crvene zvezde Andrija Kaluđerović rekao je da je mnogo srećan zbog svog prvog gola u dresu beogradskog kluba i taj pogodak posvetio teško bolesnom saigraču Milanu Vilotiću.

-Mnogo sam srećan. Bilo nam je izuzetno teško. Jagodina se pokazala veoma dobro. Mi smo igrali dobro u prvom poluvremenu, ali smo posle primljenog gola pali. Dobro je što smo na kraju uspeli da se vratimo, iako smo mogli i ranije da rešimo meč – rekao je Kaluđerović za posle pobede od 2:1 u trećem kolu Super lige.

Povezana vest:  Kavani i Godini: Obeshrabreni smo zbog Suarezove povrede

Kaluđerović je u jučerašnjem duelu sa Jagodinom bio strelac prvog gola za Zvezdu, koja je imala veliku podršku 12.000 navijača sa tribina.

-Mnogo je drugačije kada na ‘Marakani’ igraš u dresu Zvezde nego nekog drugog kluba. A meni je ovo bio prvi put u crveno-belom dresu. Ceo stadion navija za tebe, navijači te dižu i kada je loš rezultat – opisao je svoje iskustvo Kaluđerović, koji je igrao tek drugu takmičarsku utakmicu za Zvezdu.

Povezana vest:  Crvena zvezda - Partizan, sport i diplomatija

-I ovu pobeda i moj gol svi posvećujemo našem drugu Milanu Vilotiću – dodao je 23-godišnji napadač.

Vilotić, startni štoper Zvezde u prošloj sezoni, zbog teške bolesti će pauzirati do daljeg.

-Vilota je odličan igrač i veliki čovek. Igrali smo u paru. Nisam igrao s boljom osobom. Za njegovo stanje sam saznao pre duela sa Inđijom (u prošlom kolu) i bilo mi je jako teško – kazao je kapiten

Povezana vest:  EP FRANCUSKA 2016, Nemačka lako preko Slovačke do četvrtfinala EP

Slavoljub Đorđević, koji je sa Vilotićem igrao u poslednjoj liniji Zvezdine odbrane.

-Svaka utakmica, svaka pobeda, svaki gol biće posvećeni njemu. Igramo samo za njega. Ubeđen sam da će Vilota pobediti, jak je psihički. Ubeđen sam da će nam se uskoro pridružiti – istakao je Đorđević.