KRISTIC_TEREN_CZ_JAG (1)Aleksandar Kristić: Mora efikasnije

 

Aleksandar Kristić je čestitao pobedu nad Jagodinom (2:1) svojim fudbalerima i posvetio je svom fudbaleru i velikom Zvezdašu, Milanu Vilotiću koji u sredu putuje u Bolonju na operaciju.

– Neka nam Vilota bude živi i zdrav i čekamo ga da se vrati – rekao je Kristić i dodao – Utakmica je bila teška i neizvesna, ali upisali smo pobedu. Istakao bih nenefikasnost kao glavni problem, jer smo mnogo ranije trebali da postignemo dva gola, po stvorenim šansama. U tom slučaju utakmica bi imala sasvim drugačiji tok. Ovako smo se pomučili, ali zasluženo bodovi ostaju na Marakani.

Povezana vest:  Lasana Dijara trenira sa Vest Hemom

Kristić je upitan da prokomentariše igru Andrije Kaluđerovića.

– Igrao je dobro. Napreduje. Napredak u formi očekujem i od ostalih igrača. Mislim da će biti daleko bolje posle dve nedelje rada u pauzi koja je pred nama.

Kristić je istakao i atmosferu na stadionu.

– Prosto je neverovatno koliko se voli Zvezda u Srbiji i kako uprkos svemu na stadion dolazi ovoliko navijača i bodri nas iz meča u meč. Ova pozitivna energija će morati da se vrati kroz uspehe – kaže Kristić.

Povezana vest:  EURO 2012, Uefina inspekcija kod lenjih Ukrajinaca: Finale Eura u Kijevu, polufinala u Varšavi i Donjecku

Utakmici su prisustvovali i nekadašnji prvotimci našeg kluba Nenad Milijaš i Marjan Marković, koji su želeli da daju podršku Milanu Vilotiću, ali i pokažu da su navijači Zvezde iako za nju više ne igraju.

PHOTO: ataimages.rs