zlatan_ibrahimovic_milan_salIbrahimović se već posvađao s Interom

 

Prelasci fudbalera iz Milana u Inter, jasno isto važi i za obrnuti smer, uvek su podizali prašinu u italijanskoj Seriji A, kako u medijima tako i u ekipama koje je pojedinac napuštao.

Iako slučaj nije sasvim isti sa Zlatanom Ibrahimovićem, budući da je iz Intera prešao u Barselonu, a tek potom u Milan, bilo je realno za očekivati da će se strasti uzburkati. Pobrinuo se za to Interov kapiten, Argentinac Havier Zaneti.
-Budući da poznajem Ibrahimovića mogu reći da me njegov potez nije iznenadio – rekao  je Zaneti koji je od 1995. godine član Interove ekipe.
Zajedno s Ibrahimovićem igrao je u tom klubu od 2006. do 2009. godine kada je švedski reprezentativni napadač prešao u Barselonu.
-Tako nešto se od Zanettija moglo očekivati, a ja da sam na njegovom mestu ne bih pričao o Ibrahimoviću. Inter ima svoj put i ne moraju se brinuti za mene, ali reći ću tek toliko da nisu ništa osvojili sve dok Ibrahimović nije stigao među njih – pričao je švedski internacionalac o sebi u trećem licu jednine.

Povezana vest:  Počeli treninzi na prvom Barseloninom kampu u Beogradu

-Tri sam sjajne godine proveo u Interu, ali sada je Milan moj klub i u svim ću derbijima igrati s namerom da u njima i slavim. Kroz sledeće četiri godine možemo sve osvojiti. Stoga sam spreman lične ciljeve gurnuti u stranu i podrediti se kolektivu. S Ronaldinjom, Patom, Borielom i Inzagijem imamo jednu od najjačih napadačkih linija u Evropi – zaključio je Ibrahimović koji je s Interom osvojio tri italijanska prvenstva i dva tamošnja Kupa.

Povezana vest:  Van Gal ponovo želi povratak Vidića