cesc_fabregasArsenal odbio Interovu ponudu za Fabregasa

 

Sportmediaset.it. javlja da je italijanski i evropski prvak Inter poslao zanimljivu ponudu Arsenalu za njegovog kapitena i španskog reprezentativca Ceska Fabregasa. Međutim, Arsenalov francuski menadžer Arsene Venger je ponudu odbio.

 

Prema ovom izvoru, Inter je Arsenalu ponudio 35 miliona evra i puna prava na reprezentativca Gane Sulija Muntarija. Venger je, međutim, rekao “ne“, kao što je celog leta uporno odbijao ponude i nastojanja Barselone da u svoje redove dovedu Fabregasa.

Povezana vest:  ENGLESKA LIGA, Vesti

Ova vest stigla je samo nekoliko sati nakon što je Interov trener Rafael Benitez javno progovorio o želji da u klub do kraja prilaznog roka dovede neku od velikih zvezda evropskog fudbala, nakon što mu je Argentinac Havier Maskerano, koga je do kraja prošle sezone vodio u Liverpulu, “pobegao“ u Barselonu, s kojom bi u ponedeljak poslepodne trebao da potpiše ugovor.

Povezana vest:  Delofeu: Želim povratak u Barselonu, nedostaje mi Kamp Nou

Inter se, sada, okreće prema Fijorentininom asu Riardu Montolivu, čija se vrednost prema procenama kreće između 15 i 20 miliona evra. Ali, i tu postoji problem. Viole su dale do znanja da nemaju nameru da prodaju svoju zvezdu, što Benitezu ostavlja jako malo vremena za manevar dan pre kraja prelaznog roka.

 

Povezana vest:  LIGA EVROPE, Rezultati današnjih utakmica Evropske lige