FK_Partizan_logoLIGA DRUGIH TIMOVA

Partizan pobedio Bežaniju

 

Partizan – Bežanija 4:0 (2:0)

 

Strelci: 1:0 – Šćepović u 21’, 2:0 – Kostić (autogol) u 31’, 3:0 – Ranđelović u 73’, 4:0 – Ljujić u 90’.

Stadion: SC Partizan – Teleoptik u Zemunu

Gledalaca: 500

Sudija: Stoilković Igor – Beograd

Pomoćnici: Cvetanović Slavoljub i Karanović Darko – oba Beograd

Žuti kartoni: Milovanović u 68’ (Bežanija)

 

Crno-beli “rezervisti nastavljaju sa odličnim igrama u Ligi drugih timova, pa su tako danas pobedili u 2. kolu i Bežaniju sa 4:0 (2:0).

Svi koji su posmatrali ovaj meč, otišli su prezadovoljni prikazanim, pošto su se fudbaleri oba tima potrudili da ostave odličan utisak. Bežanija je u prvih 20 minuta pružala žestok otpor crno-belima, koji su pak u meč ušli vrlo angažovano, pa je duel u pojedinim trenutcima ličio na ligaške mečeve. Bilo je i dosta lepih poteza, rolanja, štikli, lažnjaka, što je doprinelo potpunom zadovolojstvu gledalaca. Vreme je bilo dosta prijatno za igru, jer je sve vreme meča rominjala kišica, što je verovatno i bio jedan od preduslova za angažovanu igru oba tima.

Povezana vest:  Alegri: Juventus i Roma jedini kandidati za titulu

Pre prvog gola, Partizan je sve vreme napadao ka golu Bežanije, pa je tako Mijić u dva navrata (4’ i 13’) bio u velikim šansama, da bi Šćepović u 21’ posle izvanredne solo akcije kada je nanizao trojicu igrača Bežanije i na kraju “bacio golmana na talon”, posle čega je usledila lagana egzekucija (naslovna slika). Šćepović je u 26’ mogao da uveća vođstvo, ali je njegov šut iz odlične pozicije sa 16 metara prohujao tik pored leve stative gola Puletića.

Povezana vest:  KVALIFIKACIJE ZA EURO 2012, Bez Stojkovića na golu!

Već u 31’ Miljković je odlično prošao po desnoj strani, idealno zavrnuo oštru loptu u srce 16 metara po zemlji, nju je propustio na prvoj stativi Mijić, a štoper gostiju Kostić je “zakucao loptu pod prečku svog gola. Sličan gol onome, što ga je postigao Lecjaks iz Anderlehtra na prvom meču protiv crno-belih u Beogradu(slika 2).

Povezana vest:  SP BRAZIL 2014, Fudbaleri Brazila: Ovaj košmar pamtićemo zauvek

I u drugom poluvremenu gledali smo odličan fudbal, pun ritma, duela i šansi. U tom periodu istakao se golman gostiju odbranivši nekoliko vrlo teških udaraca. Ipak, u 73 minutu savladao ga je Ranđelović, koji je po procenama mnogih prisutnih (sa Šćepovićem), bio i igrač utakmice.

Tačku na i stavio je Ljujić, nekoliko sekundi pre poslednjeg zvižduka odličnog sudije Stoilkovića.