zlatan_ibrahimovic_milan_stadon_rukeZlatan Ibrahimović: Gvardiola je filozof s kojim sam imao hiljadu problema

 

Novopečeni fudbaler italijanskog giganta Milana Zlatan Ibrahimović ponovo se u negativnom kontekstu dotakao svog sada već bivšeg trenera iz Barselone Žozepa Gvardiole.

Nakon samo jedne sezone provedene u Barseloni, Ibrahimović je napustio Kamp Nou zbog neslaganja s Gvardiolom, koji nije bio zadovoljan njegovim učinkom i u prelaznom roku je u vrhu napada doveo Davida Vilju.
Nakon što je prethodno otkrio da je s Gvardiolom razgovarao tek dva puta u poslednjih šest meseci s njim, sada je iz Ibrahimovića provalila sva gorčina i nezadovoljstvo.
-Prema mojim merilima, veliki trener zna način za rešavanje svojih problema, dok trener za male stvari beži od njih. Postojao je samo jedan čovek u Barseloni koji me se želio rešiti  – rekao je Ibrahimović.
-Nikada nisam imao nikakvih problema ni s jednim trenerom tokom svoje karijere. Ali, onda sam odjednom s ‘filozofom’ imao hiljadu problema, među kojima i problem komunikacije. Nismo uopšte imali nikakve komunikacije i ne znam u čemu je bio problem. Nisam to mogao da trpim. Nisam imao izbora, morao sam da pronađem novo mesto rada i bio sam srećan što sam pronašao klub kao što je Milan. Imam 28 godina i ne mogu sebi da priuštin godinu dana sedenja na klupi i gledanja u nebo.

Povezana vest:  Nejmar: Nadam se da ću upoznati Bolta