van_der_vaart_real_madridRafael van der Vart: S Totenhemom se sve dogodilo tako brzo

 

Veliko pojačanje je doveo londonski Totenhem na samom izmaku avgustovskog prelaznog roka. Na White Hart Lane je došao 27-godišnji holandski reprezentativac Rafael van der Vart.

Posle dve godine u madridskom Realu, gde je grejao klupu mnogo češće nego što je očekivao i hteo, Holanđanin je došao u klub gde će sigurno biti daleko jača karika nego na Santiago Bernabeu.

Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA, Masimo Morati: Murinjo je fenomen!

-Neću reći da je dobro što sam pobegao iz Reala. Ne mogu da upotrebljavam tu reč o begu, jer čak sam dosta i igrao u poslednje vreme. Ali, definitivno nisam uhvatio pravi ritam u Realu i zato mi je drago što nastavljam u drugom klubu svoju karijeru – rekao je Van der Vart i nastavio: -Umoran sam malo od te borbe za poziciju u Realu i nadam se da ću u Totenhemu pronaći onu srećniju stranu fudbala. S Totenhemom je stvarno sve išlo jako brzo, u 24 sata se sve dogodilo. U utorak smo stupili u kontakt, u sredu sam, evo, njihov.

Povezana vest:  Krunić: Biće teško i neizvesno, trebaće nam maksimum

Van der Vart je rekao i sledeće: – Igrao sam u Bundesligi i Primeri. Stvarno se radujem dolasku u Premiership. Totenhem je pravi klub, verujem u lepe dane.