vladimir_stojkovic_teren_velikaStojković: Hvala navijačima na podršci, idemo dalje!

 

U zaostalom meču Partizana zbog kvalifikacija u Ligu šampiona sinoć (subota) je na stadionu Partizana odigran meč između Partizana i Hajduka iz Kule. na golu je debitovao Dragan Stojković, reprezentativni golman Srbije i bivši čuvar mreže Crvene zvezde.

I na samoj promociji Stojković je delovao pomalo povučeno i nervozno a sada je debitovao na travi Partizana. Iako mu ovo nije bio prvi dolazak na stadion Partizana Stojković je ima par odbrana koje su spasile da Partizan završi utakmicu sa 2:0. Posle meča Stojković se prvo zahvalio navijačima i rekao:

Povezana vest:  Španci u svlačionici slavili pobedu

-Sigurno da je bilo malo teško. Najbitnije je da smo pobedili i da smo zauzeli prvu poziciju na tabeli. I stvarno hvala navijačima što su me podržali na početku i mislim da ću biti svojim partijama biti još bolji i ubedljiviji.

Jug je i ovoga puta bio na visini zadatka.

-Stvarno sam oduševljen navijačima i trudiću se da opravdam dolazak u klub. Najbitnija su tri boda i prvo mesto na tabeli.

Povezana vest:  Rednap: Igrači veruju da mogu da budu prvaci

Istorija je iz Stojkovića, sada prvog čuvara mreže Partizana – jedinog kluba učesnika u Ligi šampiona sa prostora eks Jugoslavije.

– Zbog svega što se desilo bilo je malo tereta ali sada je sve prošlo – veli Stojković.

Na kraju Stojković je rekao:

-Ovo su psihički teške utakmice a koncentracija mora biti svih 90 minuta. U podsvestsi su velike utakmice a na malim se gubi i dobija prvenstvo i moramo da razmišljamo i o ovim mečevima.

Povezana vest:  Čelsi planira četiri pojačanja u zimskom prelaznom roku

PHOTO: ataimages.rs