srbija_vs_grcka_ekipaKVALIFIKACIJE EURO 2012

 

Kuzmanović želi pobedu protiv Slovenije

 

Fudbalski reprezentativac Srbije Zdravko Kuzmanović rekao je danas da očekuje tešku utakmicu protiv Slovenije, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2012. godine, ali da njegov tim mora da pokuša da pobedi na svakom meču koji igra u Beogradu.

Reprezentacija Srbije u utorak od 20.30 na stadionu Crvene zvezde igra protiv Slovenije, utakmicu drugog kola Grupe C u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2012. godine u Poljskoj i Ukrajini.

Srbija je u petak, u prvom kolu, pobedila u Toršavnu Farska Ostrva sa 3:0, dok je Slovenija u Mariboru izgubila od Severne Irske sa 0:1.

Povezana vest:  Belgija možda zatraži od FIFA 4,5 miliona evra nadoknade

-Slovenci imaju dobar tim, to su pokazali na Svetskom prvenstvu. Igraju dugo zajedno, imaju kvalitet i neće biti laka utakmica. Moramo da odigramo najbolje što možemo i pokušamo da pobedimo – rekao je Kuzmanović na konferenciji za novinare u Kovilovu.

-Nema lakih protivnika, ali na svom terenu moramo da dobijemo svaku utakmicu. Nadam se da će publika doći na stadion, želimo da podarimo narodu dobru igru. Spreman sam 100 odsto za meč i uvek mi je čast što mogu da igram za reprezentaciju – dodao je on.

Povezana vest:  Biševac teže povređen i mora na operaciju kolena

Defanzivac Srbije Neven Subotić rekao je da su „orlovi“ dobro odigrali u odbrani protiv Farskih Ostrva i da ekipa želi da napravi korak napred osvajanjem nova tri boda protiv Slovenije.

-Obavili smo dobar posao protiv Farskih Ostrva, pokazali smo da smo bili spremni za taj meč. Bili smo budni i ne želimo da prespavamo utakmicu protiv Slovenije. Oni su ozbiljan protivnik. Biće pod pritiskom jer su izgubili prvu utakmicu i želeće da osvoje barem bod – rekao je fudbaler Borusije iz Dortmunda.

Povezana vest:  Ramos kritikovao Kostu i Fabregasa: I ja sam igrao povređen

Trener u stručnom štabu Srbije Aleksandar Rogić zadovoljan je igrom i rezultatom u prvoj utakmici, koja je, kako je rekao, poslužila kao priprema za meč sa Slovenijom.

-Zadovoljni smo igrom i pristupom, Farani su znali da namuče mnogo ekipa. Slovenija je iskusna, disciplinovana ekipa, igraju dugo zajedno. Mi poštujemo protivnika, ali ne želimo da odstupimo od naše igre – rekao je Rogić.

PHOTO: ataimages.rs