Fabio_CapelloKapelo ipak izostavlja Runija protiv Švajcarske?!

 

Vesti o „slučaju Runi“ smenjuju se iz sata u sat, a još uvek nije jasno hoće li najbolji napadač engleske reprezentacije zaigrati u utorak protiv Švajcarske. Podsećamo, napadač Mančester Junajteda i engleske reprezentacije Vejn Runi suočen je sa teškim optužbama jednog dela ostrvske štampe. Ako je za verovati natpisima u News of the Worldu i Sunday Mirroru, Runi je prošle godine varao svoju suprugu Kolen sa prostitutkom koju je plaćao 1.000 funti po noći, a sve u vreme dok mu je supruga bila trudna.

Povezana vest:  Anelka napušta Šangaj i vraća se u Englesku

Iznošenje u javnost pikanterija vezanih uz njegov privatni život moglo bi, jasno, uticati i na Runijev nastup u utorak u Bazelu, u drugoj kvalifikacijskoj utakmici za Euro koju će Engleska odigrati protiv Švajcarske.

Engleski fudbalski savez (FA) potvrdio je da će se Runi naći na popisu putnika za Bazel, a Džejms Milner je otkrio da je Runi trenirao sa saigračima u nedelju.

Povezana vest:  Trener Viljareala: Imamo sve potrebno za šampionsku titulu

The Mirror tvrdi da je selektor Engleske Fabio Kapelo razgovarao sa Runijem o novonastaloj situaciji, i da je vrlo zabrinut po pitanju psihičkog stanja svog udarnog napadača u reprezentaciji, zbog čega bi ga mogao izostaviti iz sastava u utorak protiv Švajcarske. Runi je, navodno, Kapelu poručio da želi igrati…

Runi je sjajno odigrao susret 1. kola kvalifikacija i u pobedi „tri lava“ nad Bugarskom 4:0 na Vembliju, utakmici u kojoj je het trik postigao Džermejn Defo, sudelovao je sa tri asistencije.

Povezana vest:  FUTSAL EURO - KIA PARTNER I U HUMANOJ MISIJI