jelensuperliga logo4. KOLO JELEN SUPERLIGE SRBIJE

Partizan dočekuje Rad, Zvezda sa BSK

 

Utakmicama četvrtog kola sutra se nastavlja takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije, a u beogradskom derbiju na stadionu u Humskoj sastaće se lider Partizan i šestoplasirani Rad. Obe ekipe su neporažene u dosadašnjem toku takmičenja, Partizan ima sve tri pobede, dok je Rad zabeležio jedan trijumf i dva nerešena rezultata.

Partizan i Rad do sada su na stadionu u Humskoj odigrali 23 utakmice, uz 19 pobeda crno-belih, tri remija i jedan trijumf ekipe sa Banjice. Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju na Karaburmi gostuju kod BSK-a, ekipe koja u prva tri kola nije zabeležila pobedu.

Povezana vest:  Murinjo: Neću psihološki rat sa Mojesom

Nakon remija protiv Smedereva u prvom kolu, crveno-beli su upisali dve pobede i najavili mnogo bolje partije u borbi za titulu. Novosadska Vojvodina u ovom kolu gostuje kod poslednjeplasiranog Čukaričkog. Vojvodina je u prošlom kolu savladala Javor, dok je Čukarički izgubio od Spartaka.

Novajlija u Super ligi, ekipa Sloboda Sevojno u Užicu će u lokalnom derbiju dočekati Borac iz Čačka. Sloboda je bez poraza do sada, a u prošlom kolu odigrala je bez golova protiv Rada. Ni Borac još nije izgubio u prvenstvu, a u poslednjem meču pobedio je Metalac.

Fudbaleri Metalca će u Kragujevcu ugostiti još jednu neporaženu ekipu u dosadašnjem toku šampionata, Spartak iz Subotice. Drugi novajlija u Super ligi, Inđija dočekuje Jagodinu. Inđija je u prošlom kolu u Kuli savladala domaći Hajduk, dok je Jagodina izgubila od Crvene zvezde.

Povezana vest:  ITALIJANSKA LIGA, Serija A počinje 26. avgusta

U duelu u Ivanjici sastaće se domaći Javor i Smederevo, a obe ekipe pokušaće da zabeleže prvu pobedu, a isti zadatak imaće i kulski Hajduk koji će dočekati OFK Beograd.

U subotu od 16.30 igra se pet utakmica četvrtog kola Super lige, a duel Partizan-Rad počinje u 19 sati. U nedelju od 16.30 sastaju se BSK-Crvena zvezda i Hajduk-OFK Beograd.

 

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Kojt: Sanjam finale Svetskog prvenstva

4. KOLO

11. septembar

14,30: Metalac – Spartak Zlatibor voda

16,30: Inđija – Jagodina

16,30: Javor – Smederevo

16,30: Čukarički Stankom – Vojvodina

16,30: Sloboda Point Sevojno – Borac

19,00: Partizan – Rad

12. septembar

16,30: Hajduk – OFK Beograd

16,30: BSK – Crvena zvezda

 

TABELA

1              Partizan                9

2              Vojvodina           7

3              Crvena zvezda   7

4              Sloboda Point Sevoj.      7

5              Borac     7

6              Rad        5

7              Spartak Zlat. voda            5

8              Jagodina              4

9              Inđija     3

10           OFK Beograd      3

11           Smederevo        2

12           BSK        2

13           Javor     2

14           Metalac                1

15           Hajduk  0

16           Čukarički Stankom           0